STN EN 1313-2 + AC: 2001 (49 1014), Guľatina a rezivo. Dovolené odchýlky a prenosné rozmery Časť 2 Listnaté rezivo - Šúriková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1313-2: 1998