STN EN 1611-1: 2001 (49 1017), Rezivo. Vizuálne triedenie ihličnatého dreva Časť 1 Európske smreky, jedle, borovice a duglasky - Šúriková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1611-1: 1999