STN EN 1611-1/A1: 2003 (49 1017), Rezivo. Vizuálne triedenie ihličnatého dreva Časť 1 Európske smreky, jedle, borovice, duglasky a smrekovce. Zmena A1 - Mlynáriková, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto zmena A1 STN EN 1611-1: 2001 je slovenskou verziou EN 1611-1: 1999/A1: 2002