STN EN 12249: 2001 (49 1025), Rezivo používané na palety. Dovolené odchýlky a rámcové rozmery. - Šúriková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 12249: 1999