STN EN 313-2: 2001 (49 2400), Preglejované dosky. Triedenie a terminológia Časť 2 Terminológia - Beničák, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 313-2: 1999