STN EN 324-1: 1999 (49 2402), Dosky na báze dreva. Zisťovanie rozmerov dosák Časť 1 Zisťovanie hrúbky, šírky a dĺžky - Krížiková, Emília (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 324-1: 1993