STN EN 324-2: 1999 (49 2402), Dosky na báze dreva. Zisťovanie rozmerov dosák Časť 2 Zisťovanie pravouhlosti a priamosti bokov - Krížiková, Emília (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN 324-2: 1993