STN EN 321: 2003 (49 2508), Dosky na báze dreva. Zisťovanie odolnosti proti vlhkosti cyklickou skúškou. - Beničák, Jozef; Mikšátko, Josef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 321: 2001