STN EN 13810-1: 2004 (49 2513), Dosky na báze dreva. Plávajúce podlahy Časť 1 Špecifikácie úžitkovosti a požiadavky - Beničák, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13810-1: 2002