STN EN 717-3: 2001 (49 2517), Dosky na báze dreva. Zisťovanie uvoľňovania formaldehydu Časť 3 Zisťovanie uvoľneného formaldehydu fľaškovou metódou - Beničák, Jozef; Neuman, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 717-3: 1996 v českom jazyku