STN EN 382-1: 2000 (49 2651), Vláknité dosky. Zisťovanie povrchovej absorpcie Časť 1 Skúšobná metóda pre vláknité dosky vyrobené suchých spôsobom - Krížiková, Emília (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 382-1: 1993