STN EN 382-2: 1998 (49 2651), Vláknité dosky. Zisťovanie povrchovej absorpcie Časť 2 Skúšobná metóda pre tvrdé dosky - Beničák, Jozef (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 382-2: 1993