STN EN 1128: 2001 (49 2671), Cementovotrieskové dosky. Zisťovanie rázovej odolnosti tvrdým telesom. - Beničák, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1128: 1995