STN EN 1328: 2001 (49 2672), Cementovotrieskové dosky. Zisťovanie odolnosti proti mrazu. - Beničák, Jozef; Neuman, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1328: 1996 v českom jazyku