STN EN 1783: 2001 (49 4700), Zápalky. Funkčné požiadavky, bezpečnosť a klasifikácia. - Beničák, Jozef; Bojanovský, S. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1783: 1997 v českom jazyku