STN ISO 7569: 1992 (49 6051), Dřevoobráběcí stroje. Frézky tloušťkovací dvoustranné, třístranné, čtyřstranné. Názvosloví a přejímací podmínky. - Tomšíček, Jiří (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1991)
Táto norma obsahuje ISO 7569: 1986