STN ISO 7960: 1999 (49 6155), Hluk obrábacích strojov prenášaný vzduchom. Prevádzkové podmienky pre drevoobrábacie stroje. - Mihalčík, Ladislav; Pobjecký, Ivan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 7960: 1995