STN ISO 7948: 2002 (49 6204), Drevárske stroje. Horné zvislé frézovačky. Terminológia a preberacie podmienky. - Siklienka, Mikuláš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 7948: 1987