STN ISO 7571: 1995 (49 6205), Drevospracujúce zariadenia. Jednostranné zrovnávacie frézky. Názvoslovie a preberacie podmienky. - Zimola, Vladimír (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 7571: 1986 v českom jazyku