STN ISO 7009: 1995 (49 6206), Drevospracujúce zariadenia. Jednovretenové zvislé stolné frézky. Názvoslovie a preberacie podmienky. - Zimola, Vladimír (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 7009: 1983 v českom jazyku