STN ISO 7568: 1992 (49 6210), Dřevoobráběcí stroje. Frézky tloušťkovací jednostranné. Názvosloví a přejímací podmínky. - Tomšíček, Jiří (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1991)
Táto norma obsahuje ISO 7568: 1986