STN ISO 7570: 1995 (49 6211), Drevospracujúce zariadenia. Zrovnávacie a hrúbkovacie frézky. Názvoslovie a preberacie podmienky. - Zimola, Vladimír (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 7570: 1986 v českom jazyku