STN ISO 7987: 1995 (49 6240), Drevospracujúce zariadenia. Hrotové sústruhy. Názvoslovie a preberacie podmienky. - Svoboda, Václav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 7987: 1985 v českom jazyku