STN ISO 7006: 1995 (49 6250), Drevospracujúce zariadenia. Priemery vretien pílových kotúčov. - Svoboda, Václav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 7006: 1981