STN ISO 7957: 1995 (49 6255), Drespracujúce zariadenia. Ramenové kotúčové píly. Názvoslovie a preberacie podmienky. - Svoboda, Václav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 7957: 1987 v českom jazyku