STN ISO 7983: 1995 (49 6257), Drevospracujúce zariadenia. Formátovacie jednokotúčové píly s posuvným stolom. Názvoslovie a preberacie podmienky. - Svoboda, Václav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 7983: 1988 v českom jazyku