STN ISO 7959: 2002 (49 6258), Drevárske stroje. Presné rozrezávacie kotúčové píly. Terminológia a preberacie podmienky. - Siklienka, Mikuláš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 7959: 1987