STN ISO 7945: 1995 (49 6260), Drevospracujúce zariadenia. Jednovretenové vŕtačky. Názvoslovie a preberacie podmienky. - Tomšíček, Jiří (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 7945: 1985 v českom jazyku