STN ISO 7949: 1995 (49 6260), Drevospracujúce zariadenia. Nožnice na zväzky dýh. Názvoslovie a preberacie podmienky. - Svoboda, Václav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 7949: 1985 v českom jazyku