STN ISO 7007: 1995 (49 6330), Drevospracujúce zariadenia. Stolové pásové píly. Názvoslovie a preberacie podmienky. - Zimola, Vladimír (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 7007: 1983 v českom jazyku