STN ISO 7950: 1995 (49 6340), Drevospracujúce zariadenia. Jednoreťazové dlabačky. Názvoslovie a preberacie podmienky. - Svoboda, Václav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 7950: 1985 v českom jazyku