STN EN ISO 15755: 2002 (50 0203), Papier a lepenka. Odhad znečistení (ISO 15755: 1999). - Horňáková, Ľudmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 15755: 1999