STN EN ISO 801-3: 1999 (50 0209), Buničiny. Určenie obchodnej hmotnosti dávok Časť 3 Unifikované balíky (ISO 801-3: 1994) - Kristová, Ľudmila (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN ISO 801-3: 1996