STN EN ISO 4119: 1999 (50 0239), Buničiny. Určenie koncentrácie vodolátky (ISO 4119: 1995). - Horňáková, Ľudmila (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN ISO 4119: 1996