STN ISO 10775: 1997 (50 0249), Papier, lepenka a buničiny. Stanovenie obsahu kadmia. Metóda atómovej absorpčnej spektrometrie. - Nagyová, Margita (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 10775: 1995