STN ISO 3260: 1996 (50 0259), Buničiny. Určenie spotreby chlóru (Stupeň delignifikácie). - Kočanová, Natália (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 3260: 1982