STN EN ISO 186: 2003 (50 0302), Papier a lepenka. Odber vzoriek na stanovenie priemernej kvality (ISO 186: 2002). - Horňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 186: 2002