STN EN 20187: 1993 (50 0303), Papír, lepenka a vlákniny. Standardní atmosféra pro klimatizaci a zkoušení. Metoda řízení atmosféry a klimatizace vzorků. - Pačesová, Jana (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 187: 1993