STN ISO 5637: 1997 (50 0333), Papier a lepenka. Stanovenie absorpcie vody po ponorení do vody. - Kristová, Ľudmila (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 5637: 1989