STN ISO 8787: 1996 (50 0334), Papier a lepenka. Stanovenie kapilárnej nasiakavosti podľa Klemma. - Pačesová, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 8787: 1986