STN ISO 3781: 1996 (50 0341), Papier a lepenka. Určenie tržného zaťaženia po ponorení do vody. - Novák, Erich (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 3781: 1983