STN ISO 3689: 2001 (50 0346), Papier a lepenka. Určenie pevnosti v prietlaku po ponorení do vody. - Horňáková, Ľudmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 3689: 1983