STN ISO 6587: 1996 (50 0363), Papier, lepenka a buničiny. Stanovenie mernej elektrickej vodivosti vodných výluhov. - Nagyová, Margita (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 6587: 1992