STN ISO 9184-1: 1993 (50 0370), Papír, lepenka a vlákniny. Stanovení vlákninového složení Časť 1 Obecná metoda - Pačesová, Jana (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 9184-1: 1990