STN ISO 9184-2: 1993 (50 0570), Papír, lepenka a vlákniny. Stanovení vlákninového složení Časť 2 Návod k vybarvování - Pačesová, Jana (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 9184-2: 1990