STN ISO 5630-1: 1999 (50 0375), Papier a lepenka. Urýchlené starnutie Časť 1 Pôsobenie tepla za sucha pri teplote 105 °C - Vršková, Marta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 5630-1: 1991