STN ISO 5630-3: 1999 (50 0375), Papier a lepenka. Urýchlené starnutie Časť 3 Pôsobenie tepla za vlhka pri teplote 80 °C a 65 % relatívnej vlhkosti - Vršková, Marta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO 5630-3: 1996