STN ISO 8791-1: 1996 (50 0419), Papier a lepenka. Stanovenie drsnosti/hladkosti (metódy úniku vzduchu) Časť 1 Všeobecná metóda - Pačesová, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 8791-1: 1986