STN ISO 8791-2: 2002 (50 0419), Papier a lepenka. Stanovenie drsnosti/hladkosti (metódy úniku vzduchu) Časť 2 Metóda podľa Bendtsena - Balážová, Oľga; Pačesová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 8791-2: 1990 v českom jazyku