STN ISO 8791-4: 2002 (50 0419), Papier a lepenka. Stanovenie drsnosti/hladkosti (metódy úniku vzduchu) Časť 4 Metóda Print-surf - Balážová, Oľga; Pačesová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 8791-4: 1992 v českom jazyku